wrapper

Drejtori i Arkivit Kombëtar i EBA vizitë në AIITC

Ditën e sotme, dt. 21.09.2015, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) priti për vizitë një delegacion me…

AIITC mirëpret albanologen prof. asoc. Lindita Xhanari

Ditën e martë më datë, 31. 03. 2015 vizitoi Institutin Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam (AIITC) albanologia dhe…

AIITC shtrin bashkëpunimin kulturor me fondacionin humanitar "Zayed Bin Sultan Al Nahayan"

Vendosja e urave të bashkëpunimin me institucione dhe organizata të ndryshme kulturore, akademike e arsimore, brenda dhe jashtë vendit, është…

AIITC mirëpret vizitorë nga shoqata kulturore "Dituria"

Ditën e hënë më datë 16. 02. 2015 një delegacion nga Shoqata Kulturore "Dituria" Bujanoc , vizitoi Institutin Shqiptar të…

AIITC mirëpret delegacionin e Bashkësisë Islame të Mitrovicës

Ditën e premte më datë, 16. 01. 2015 një delegacion i Bashkësisë Islame të Mitrovicës vizitoi Institutin Shqiptar të Mendimit…

Fëmijët e kampit veror Shqipëri 2014 vizitojnë AIITC

Paraditen e datës 5 Gusht 2014, fëmijët e kampit veror Shqipëri 2014 , nën shoqërinë e kujdestarit të tyre vizituan…

Përfaqësuese të organizatës "Vizioni i Gruas", vizitojnë AIITC

Ditën e hënë, një delegacion me katër përfaqësuese të organizatës "Vizioni i Gruas" të Partisë së Drejtësisë në Kosovë vizituan…

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam priti për vizitë një delegacion nga Dubai

Këto ditë viziton vendin tonë një delegacion zyrtar nga Drejtoria e Çështjeve Islame dhe të Bamirësisë në qeverinë e Dubait,…

Vizitoi AIITC-në znj. Shereen Daghestani, intelektuale dhe aktiviste e shquar nga Arabia Saudite

Në vazhdën e vizitave që personalitete të ndryshëm, akademikë e intelektualë vendas dhe të huaj bëjnë në Institutin Shqiptar të…

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam priti për vizitë Ish-Ministren e Arsimit të Emirateve të Bashkuara Arabe znj. Aisha Sayyar

Ditën e enjte, 19.09.2013, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam priti për vizitë Ish-Ministren e Arsimit të Emirateve…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family