wrapper

Arsimi është pararoja e integrimit të vendit. Shtatori i këtij viti shënoi një vit të ri në punën dhe përpjekjet e shoqërisë shqiptare në rrugën e dijes dhe formimit të së ardhmes. Emocion të veçantë përjetuan vogëlushët që për herë të parë, hynë në udhën e bukur e të pafund të dijes, ata që sot janë shpresa dhe e ardhmja e vendit.

Shtatori, zgjon emocione jo vetëm tek nxënësit, por edhe te mësimdhënësit e prindërit. Si çdo vit tjetër edhe këtë vit të ri shkollor, Instituti i Shqiptar i Mendimit dhe Qytetërimit Islam (AIITC) u gjend pranë shtresave më në nevojë të shoqërisë duke dhënë një kontribut mjaft të çmuar dhe të vlerësuar në këtë drejtim.

Departamenti i Kulturës Islame në AIITC ndërmori nismën e dhurimit të mjeteve shkollorë për më shumë se 50 fëmijë, të cilët frekuentojnë kurse të ndryshme që zhvillon AIITC në mbarë vendin. Në një atmosfere festive nxënësit u pajisën me çanta, fletore, stilolapsa etj. Kjo ndihmë i gëzoi zemrat dhe sytë e tyre, sepse ishte një dhuratë shumë e çmuar për ta.

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family