wrapper

Drejtori i AIITC Dr. Ramiz Zekaj merr pjesë në ceremoninë e ndarjes së "Muraseles" – Emërimit të Myftiut të ri të Serbisë, Dr. Mevlud Dudiç.

Më dt. 19.02.1965, në Novi Pazar u zhvillua ceremonia e inaugurimit të Myftiut të ri të Serbisë, Dr. Mevlud ef. Dudiç ku në një manifestim festivo – akademik u bë dhënia e Muraseles (emërimit juridik islam) nga Myftiu i Bosnjës, Husein ef. Kavazoviç.

Në këtë aktivitet morën pjesë intelektualë, besimtarë të shumtë, por edhe përfaqësues nga shumica e Bashkësive Islame dhe Myftijve të Ballkanit.

Drejtori i Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam, Dr. Ramiz Zekaj i përcolli Dr. Dudiçit urimet e Bordit Drejtues të AIITC, të intelektualëve dhe besimtarëve nga Shqipëria, të cilët te figura e Dudiç shohin liderin, i cili do të drejtojë me mençuri Bashkësinë Islame të Serbisë, duke u bërë mbështetës i nismave të bashkëpunimit dhe zhvillimit të mëtjeshëm të kulturës islame në Europën Lindore, por edhe më gjerë.

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family