wrapper

Seminari "Udhëzime praktike për përmirësimin e punës së arsimtarëve fetarë"

Për të përmirësuar nivelin e punës, për të qenë sa më produktivë, për të pasur sa më shumë ndikim, si…

Seminari trajnues "Respektimi i veçorive të kohës dhe të realitetit në ligjërimin dhe këshillimin fetar".

AIITC mori pjesë në seminarin "Legjislacioni i ri tatimor në Praktikë 2015"

Rritja profesionale e burimeve të tij njerëzore është një nga objektivat e punës së AIITC. Për këtë qëllim ai organizon…

AIITC zhvillon seminar rreth rolit të komunikimit pozitiv në ndërtimin e marrëdhënieve në komunitet

Mbyllet me sukses kampi veror "SHQIPËRI 2014"

Kampi Veror "Shqipëri 2014", i cili zhvillohet prej datës 2 gusht 2014 në mjediset e Qendrës Kulturore "Mileniumi", sot mbylli…

AIITC organizon seminar trajnues me mësuesit e kulturës islame

Tiranë, 01.04.2014. Nën temën "Udhëzime për realizimin e moderuar të thirrjes në Islam në kushtet e reja socio-kulturore", Instituti Shqiptar…

"Lidershipi dhe të menduarit strategjik"

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam përveç kontributeve në fushën e studimeve kërkimore në fushën e kulturës, filozofisë…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family