wrapper

Takim kulturor për rolin e letërsisë në formimin e personalitetit të fëmijës

Me rastin e botimit të librit për fëmijë "Profeti im i dashur", Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam…

AIITC zhvillon seminar rreth rolit të komunikimit pozitiv në ndërtimin e marrëdhënieve në komunitet

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam organizoi më datë 15 gusht 2014, në Qendrën Social-Kulturore "Nëna Ilmije", pranë…

AIITC zhvillon simpoziumin: "Ramazani, ky obligim hyjnor"

Në vigjilje të muajit të bekuar të Ramazanit, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam organizoi më dt. 26.06.2014…

Zhvillohet me sukses konkursi edukativo – kulturor "Talenti im"

Me rastin e Ditës së Fëmijëve, Qendra Kulturore Islame Golemas në bashkëpunim me Shkollën 9-vjeçare Seferaj dhe me mbështetjen e…

AIITC zhvillon tryezën e rrumbullakët: "Gripi i derrit – Shkaqet, pasojat dhe masat për parandalimin e tij

Situata e krijuar nga shtimi i rasteve të prekura nga virusi i gripit të derrit AH1N1, ishte një nga arsyet…

Redaksia e revistës "UNIVERS" në takimin e saj të radhës

Pas daljes në qarkullim të numrit 15 të revistës shkencore - kulturore "Univers", Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit…

BASHKËPUNËTORI I NGUSHTË I AIITC IBRAHIM D. HOXHA FESTON 90-VJETORIN E LINDJES

Ditën e hënë, datë 15 prill 2013, në sallën "Aleks Buda" të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë u zhvillua një…

Sesioni shkencor kushtuar jetës dhe veprës së prof. dr. Shefik Osmanit

Të hënën, datë 4 mars 2013, salla "Aleks Buda" e Akademisë së Shkencave u mbush nga përfaqësues të institucioneve të…

Konferenca me temë: "Lufta Ballkanike (tetor 1912 - mars 1913)

Ditën e enjte, datë 28 shkurt 2013, në sallën "Aleks Buda" të Akademisë së Shkencave, Shoqata Kulturore Shqiptaro –Turke "Hasan…

Takimi kulturor studentor me temë: "Rëndësia e komunikimit në gjuhët e fqinjëve për përhapjen e kulturës dhe të besimit"

Të shtunën, datë 9 mars 2013, në mjedisin e ngrohtë dhe miqësor tek "Kafeneja e për7shme" Tiranë, dhjetëra studentë të…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family