wrapper

Akademia AIITC “Popuj dhe kultura” zhvillon seminar mbi bioetikën islame

Seminari hodhi dritë mbi koncepte me të cilat spekulohet shpesh në emër të fesë me formën e interpretimit të tyre,…

Akademia e AIITC "Popuj dhe kultura" zhvillon takimin e shtatë

Koncepti i moderacionit përbën esencën dhe shpirtin e fesë islame, është rruga e zbritur nga Zoti për njerëzimin. Ishte ky…

Prezantohen për publikun shqiptar dëshmitë e rralla për piramidat në Bosnje

Për herë të parë vjen në Shqipëri zbuluesi i piramidave të Bosnjes, Dr.Semir Osmanagich, i cili prezantoi faktet shkencore që…

Akademia e AIITC “Popuj dhe Kultura” mbyll takimin e saj të pestë

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC), në synimin e tij për të kontribuar pozitivisht në kulturën shqiptare…

Akademia AIITC mbyll me sukses takimin e saj të katërt me temë: "Arbëreshët e Italisë dhe revista arbëreshe "Lidhja" - Një kontribut i çmuar kombëtar jashtë Shqipërisë"

Ditën e mërkurë, datë 23.04.2014, Akademia e AIITC "Popuj dhe Kultura" organizoi takimin e saj të katërt me temë: "Arbëreshët…

Akademia e AIITC-së "Popuj dhe Kultura" në takimin e saj të tretë

Ditën e mërkurë, datë 05.06.2013, Akademia e AIITC "Popuj dhe Kultura" organizoi takimin e saj të tretë me temë: "Islami…

Prof. Dr. Klodeta Dibra mbajti ligjëratën me temë: “Gjuhët, pasuri për njohje dhe komunikim mes popujve”

Akademia e AIITC "Popuj dhe kultura" vijoi ciklin e saj të leksioneve me takimin me Dekanen e Fakultetit të Gjuhëve…

Akademia e AIITC "Popuj dhe kultura" çel siparin me shkrimtarin e mirënjohur dhe publicistin me origjinë shqiptare, Abdulatif Arnauti

Përkthyesi më i mirë i letërsisë shqipe në arabisht, flet në takimin kulturor me temë: "Arnautët e Sirisë – Një…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family