wrapper

gjermanisht a

Të interesuarit e gjuhës gjermane pranë AIITC ndahen në dy grupe fëmijët dhe të rriturit. Për këto 2 grupmosha ofrohen metoda të ndryshme të mësimit të gjuhës gjermane.Fëmijët e mësojnë gjuhën gjermane pranë AIITC nëpërmjet metodës "Logisch". Kjo metodë bashkëkohore është e përshtatur për moshat 10 -14 vjeç.
"Logisch" është e përbërë nga 2 libra: Libri i mësimeve dhe libri i ushtrimeve si dhe nga 2 CD. Kjo metodë e ilustruar me foto me ngjyra si dhe me tematika të përshtatura për moshën e adoleshentëve e bën shumë atraktive dhe energjike orën e mësimit.Përmes kësaj metodë kursantët mësojnë një fjalor të pasur në fushën e kulturës, fjalorit të përditshëm si dhe gramatikën gjermane. Për çdo nivel kursantit i ofrohen 50 seanca mësim.

 
 gjermanisht2

Seria e re e metodes se SCHRITTE eshte nje metode e domosdoshme per ata qe duan te marrin certifikaten e gjermanishtes. Bashke me librin e mesimit jepet fletorja e punes dhe 2 kaseta per pjesen e degjimit . Kjo eshte nje seri e kompletuar dhe e pershtatshme per metode kursi . Ne metode fillohet nga temat me te nevojshme ne menyre te hollesishme dhe per temat me te nderlikuara eshte marre ndihme nga interneti.
Niveli i dyte eshte i perbere nga 12 unite te perqendruara ne 3 tema kryesore. Ne kete nivel mesohet vleresimi i kohes se lire si ne festat familjare,ne pazar si dhe ne biseda dhe ambiente me te nderlikuara. Ne kete nivel mesohen rreth 1000 fjale te reja dhe gjithashtu ne menyre te persosur koha e kryer dhe tema gramatikore te veshtira. Edhe niveli i dyte perbehet nga 50 seanca. Nxenesi qe i mbaron keto 2 nivele mund ta perdore me lehtesi gjuhen gjermane ne jeten e perditshme.

More in this category: « Arabisht Turqisht »

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family