wrapper

"Profeti im i dashur"

Autor:Ebtesam Bogari
Botues:AIITC
Viti:2011

"My Beloved Prophet"

Autor:Ebtesam Bogari
Botues:AIITC
Viti:2013
ISBN:987-9928-4035-5-1

"Unë fal Namazin"

Botues:AIITC
Viti i botimit: 2005
Numri i faqeve: 20
Variant libër dhe audio

"Unë e dua Islamin"

Autorë: Abdullah El-Habbas,
Zejnat El-Karmi
Botues:AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti i botimit: 2008

"Namazi"

Autor: Ramiz Zekaj
Botues:AIITC
Viti i botimit: 1998
Formati: 15 x 21cm
Numri i faqeve: 48

"Abdesi"

Autor: Ramiz Zekaj
Botues:AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti i botimit: 1998

"Pëllumbesha dhe zogjtë e saj"

Autori: Enver Zekaj
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2002

"Lotët e devesë"

Autori: Enver Zekaj
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2002

"Bujari pa kufi"

Botues:AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2004

"Qeni i etur"

Autori: Enver Zekaj
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2004

"Mençuria e të varfërit"

Autori: Enver Zekaj
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2004

"Ndëshkimi i grabitqarit"

Autori: Enver Zekaj
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2004

"Lajkatari mashtrues"

Autori: Enver Zekaj
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2004

"Hapat e parë në Islam"

Autori: Enver Zekaj
Botues:AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2001, 2002

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family