wrapper

"Kurani i madhërishëm dhe kuptimet e tij në gjuhën shqipe"

Mbështetur në përkthimin e Prof. Hasan I. NahitBotues: AIITCViti:2010ISBN:99943-703-8-3Kurani i madhërishëm është libri i shenjtë i besimit islam, që konsiderohet…

"Kurani i madhërishëm"

Mbështetur në përkthimin e Prof. Abduletah Ebu GuddeBotues: AIITCViti: 2012ISBN:99943-703-8-3Kurani është një Libër që në kontaktin e parë të huton,…

"Xhuzi Amme dhe Surja El-Fatiha"

Botues:AIITCVendi i botimit: TiranëViti i botimit: 2008Numri i faqeve: 32ISBN: 978 - 99956 - 713 - 0- 3Instituti Shqiptar i…

Surja "Ja Sin"

Me përkthim dhe transkriptim në shqipBotues: AIITCViti:2010;2012ISBN:978-99956-713-7-2Falënderojmë të Madhin Zot, i Cili na jep forcën dhe mundësinë që vazhdimisht të…

"Sure kuranore dhe lutje"

Përktheu: Behar CikuBotues:AIITCVendi i botimit: TiranëViti: 2003Numri i faqeve: 100Këtu përmblidhen disa sure kuranore dhe lutje të ndryshme, të cilat…

"Komentimi i kuranit"

Autor: Dr. Walid Musaid AL-TABTABAIBotues:AIITCViti:2012ISBN:978-9928-126-04-07Padyshim se vepra më e mirë që mund t'i përkushtohet njeriu është shtjellimi i kuptimeve të…

"Introduction to Arabic writing"

Autor: Enver ZekajVendi i botimit: TiranëViti i botimit: 2002Formati: 16.5 x 23.5cmNumri i faqeve: 50Libri "Introduction to arabic writing and…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family