wrapper

"Prof.dr.Shefik Osmani- Personalitet shumë dimensional"

Autori: Prof.dr.Musa Kraja Botues: AIITC Viti:2013 Vendi:Tiranë

"100 Ditët e Luftës në Kosovë"

Autorë të ndryshëm Botues: AIITC Vendi i botimit: Tiranë Viti: 1999 Numri i faqeve: 356

"Gjenocidi serb në Kosovë"

Autori: AIITC Botues: AIITC Viti i botimit: 1999 Numri i faqeve: 116

"Lindje, Vdekje, Përjetësi"

Autor:Hysen Terziu Botues:AIITC Numri i faqeve: 740 ISBN:978-9928-4035-7-5

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family