wrapper

"Rojtari i Zemrës"

Autori:Valbona Hykaj Kategoria:Poezi Botues: AIITC Viti i Botimit:2013

"Bilbila dhe thëllëza Çame"

Autori: Ibrahim D. Hoxha Botues: AIITC Viti i botimit: 2007 Numri i faqeve: 498

"Vjershëtarë të hershëm çamër"

Autori: Ibrahim D.HoxhaBotues:AIITCVendi:Tiranë

"Dritaret e besimit"

Autori: Namik Selmani Botues: AIITC Viti i botimit: 2007 Numri i faqeve:143

"I Pandryshuar"

Autori: Behauddin GashiBotues: AIITCVendi i botimit: ElbasanViti: 1998Numri i faqeve: 233 faqe

"Vesa e përditshmërisë"

Autori: Sytrim Halitaj Botues: AIITC Viti i botimit: 2008 Vendi i botimit:Tiranë

"Jam Musliman"

Autori: Gani Lila Botues: AIITC Viti i botimit: 2008 Numri i faqeve: 151

"Bismilah"

Autori:Gani LilaBotues:AIITC

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family