wrapper

Fjaloret Fjalor Arabisht Shqip Front Cover

''Fjalor Arabisht – Shqip"
Autori: Sulejman Tomçini
Vendi I botimit: Tiranë
Viti i botimit: 2009
Ribotuar: 2010, 2013
Numri I faqeve: 1136
ISBN:978-99956-713-4-1

Fjaloret FJALORI I ORIENTALIZMAVE ok

 

"Fjalori i orientalizmave në gjuhën shqipe"

Autori: Tahir N Dizdari
Botues: Dr.Ramiz Zekaj & Dr.Abdulaziz O.Ai.Twaijri
Vendi i botimit: Tiranë
Viti I botimit: 2005
Numri I faqeve: 1199

 

Fjaloret Abetare e gjuhes arabe ok

  "Abetare e gjuhes arabe"

Autori: Dr. Ramiz Zekaj
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 1999
Formati: 14 x 20 cm.
Numri i faqeve: 56

 Fjaloret Flasim Arabisht

 

"Flasim arabisht"

Autori: Dr. Ramiz Zekaj
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 1998
Formati: 14 x 20 cm.
Numri i faqeve: 206

 Fjaloret DRITA E ZEMRES Front Cover

 "Drita e Zemrës"
Autor:Ramiz Zekaj
Botues:AIITC
Viti:2010
ISBN:978-99956-703-0-6

 Fjaloret Abetare e gjuhes arabe ok

 "Abetare e posaçme"
Autore: Urtie Osmani
Botues: AIITC
Viti: 2011
ISBN:978-9928-4035-8-2

 

 Fjaloret Abetarja cover "Hap pas hapi mësojmë arabisht"
Përgatiti: Zejneb Zekaj
Botues: AIITC
Viti:2012
ISBN:99943-676-6-8

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family