wrapper

Ramazani si stinë e përtëritjes shpirtërore - Takim me autorin Avni Tafili –

Cikli i aktivitetit kulturor "Bisedë me autorin" zhvilloi mbrëmjen e së mërkurës, dt. 8.7.2015, në ambientet e Hotelit “Mondial” takimin…

Nis projekti “Bibliotekat thesar i diturisë”

Libroteka e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam (AIITC) çel një nismë të re për vitin 2016. Projekti i…

Libroteka e AIITC organizon takim letrar me shkrimtarin Kim Mehmeti

Tiranë, 26 mars 2016 Në kuadër të ciklit “Bisedë me autorin”, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC)…

Orientalisti i njohur Dr. Feti Mehdiu dhuron për librotekën AIITC disa nga veprat e tij

Tashmë raftet e Librotekës së AIITC, pasurohen me disa vepra të orientalistit të mirënjohur Dr. Feti Mehdiu, i cili njihet…

Letërsia fantastiko-shkencore në botën arabe Takim me shkrimtarin sirian Taleb Omran

  “Njeriu modern duhet të lexojë më shumë libra, që ta zhvillojë fantazinë dhe të mos bëhet rob i teknologjisë,…

Libroteka AIITC zhvilloi me sukses seminarin: “Sfidat e studentit drejt Ekselencës”

Tiranë, 28 janar 2016 Libroteka e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam (AIITC), zhvilloi në ambientet e Hotelit…

Nëpër qiejt e lirë të fjalës - Takim me autorin Fatmir Muja

Libroteka e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam (AIITC) vijoi ciklin e takimeve artistiko-letrare “Bisedë me autorin” ditën…

Pasurohet libroteka AIITC me tituj të rinj nga autorë të njohur nga Kosova

Libroteka AIITC, që në fillimet e saj, ka ftuar autorët, botuesit, studiuesit, por edhe lexuesit, të ndihmojnë në pasurimin e…

Takim letrar me autorin Agron Tufa

Në kuadër të aktiviteteve kulturore-artistike të Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam në ambjentet e librarisë Tirana Times,…

Libroteka e AIITC pasurohet me 100 tituj librash në gjuhën arabe

Shkëmbimi ndërkulturor me institucione dhe organizma të ndryshëm në vend dhe jashtë tij është objektiv i rëndësishëm i veprimtarisë së…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family