wrapper

AIITC merr pjesë në forumin rinor për inovacion dhe kreativitet në Dubai

Situata e trazuar në rajone të ndryshme të botës islame dhe më gjerë, ka nxitur shumë prej elitave intelektuale dhe…

Drejtori i AIITC merr pjesë në forumin për promovimin e paqes në shoqëritë muslimane

Situata e trazuar në rajone të ndryshme të botës islame dhe më gjerë, ka nxitur shumë prej elitave intelektuale dhe…

DR. MEVLUD DUDIÇ EMËROHET MYFTIU I RI I REPUBLIKËS SË SERBISË

Drejtori i AIITC Dr. Ramiz Zekaj merr pjesë në ceremoninë e ndarjes së "Muraseles" – Emërimit të Myftiut të ri…

Konferenca me temë "Rëndësia e Mësimit të Gjuhës Arabe"

Deklarata dhe kërkesa për mësimin gradual të gjuhës arabe nëpër institucionet arsimore në shtetet e Bashkimit Europian.Kjo ishte konferenca e…

AIITC mori pjesë në konferencën ndërkombëtare me rastin e Javës së Tolerancës dhe Pajtimit, zhvilluar në Kosovë

Në datat 24-26 maj 2013, pjesëmarrës nga e gjithë Kosova dhe bota u mblodhën në Pejë të Kosovës me rastin…

AIITC merr pjesë në Konferencën Ndërkombëtare me temë: "Dialogu Ndërfetar" zhvilluar në Doha të Katarit

Të martën, datë 23 prill 2013, filloi punimet në kryeqytetin e Katarit (Doha), Konferenca Ndërkombëtare me temë: "Dialogu Ndërfetar", e…

Simpoziumi Ndërkombëtar me temë: "Parandalimi i Gjenocidit dhe i Spastrimit Etnik" zhvilluar në Sarajevë

Seminari "Raporti i brishtë me vetveten" zhvilluar në Tiranë

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family