wrapper

AIITC shpall fituesin e "Çmimit AIITC 2014 - për peizazhin më të bukur në penelat e piktorëve shqiptarë

Ndryshe nga herët e tjera, edicioni i tetë i Çmimit AIITC në fushën e shkencës, kulturës dhe të artit islam…

AIITC zhvilloi ceremoninë e dhënies së çmimit AIITC për të vlerësuar përkthimin e Kuranit në gjuhën shqipe

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam organizoi ceremoninë e Çmimit AIITC – Edicion Special, për të vlerësuar përkthimin…

FITUESIT E “ÇMIMIT AIITC 2011”

1. Fituesit e çmimit për librin më të mirë të vitit në fushën e kulturës dhe shkencës islame: - Çmimi…

AIITC shpall fituesit e Ҫmimit AIITC 2010

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe Qytetërimit Islam, shpall fituesit e “Ҫmimi AIITC 2010”, nën kujdesin e Ministrisë së Turizmit, Kulturës,…

Shpallen fituesit e Çmimit AIITC 2009

Me pjesëmarrjen e shumë përfaqësuesve dhe organeve të larta të shtetit shqiptar, të Akademisë së Shkencave, të instituteve kërkimore-shkencore, universiteteve,…

Shpallen fituesit e edicionit të tretë të "Çmimit AIITC 2008"

Tashmë është kthyer në traditë të konsoliduar “Çmimi AIITC”, i organizuar çdo vit nga Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i…

AIITC shpall fituesit e "Çmimit AIITC 2007"

Çdo libër i shkruar është një dritare nga ku njeriu sheh botën dhe shoqërinë njerëzore. Në çdo vepër arti, natyra…

Shpallen fituesit e “Çmimit AIITC 2006”

Me datën 30 prill 2007 në ambientet e Hotel Tirana International, u organizua ceremonia e shpalljes së fituesve të “Çmimit…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family