wrapper

Albanologu arbëresh Atë Antonio Bellusci i dhuron disa nga botimet e tij librotekës AIITC
Librotekës së Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam (AIITC), i shtohet 6 libra të rinj nga albanologu arbëresh Antonio Bellusci. Atë Antonio Bellusci, jeton në Kalabri. Ai është
Doli nga shtypi numri 17 i revistës shkencore - kulturore
Në ditët e fundit të vitit 2016, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) nxori në qarkullim numrin e 17-të të revistës shkencore - kulturore "Univers". Revista, e cila ka dalë
Qendra Kulturore “Abdulkadir Arnaut” dhuron botimet e saj për Librotekën AIITC
Tiranë, 05.12.2016  E njohur për veprimtarinë e saj disavjeçare në hulumtimin dhe evidentimin e trashëgimisë librore islame te shqiptarët e më gjerë, Qendra Kulturore “Abdulkadir

VEPRIMTARI

27 Janar 2017

Librotekës së Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam ...

Hide Main content block

KULTURË DHE QYTETËRIM

MOZAIK KULTUROR

Has no content to show

HISTORI

Has no content to show

mendim

Has no content to show

BOTIME TE REJA

Video

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

 

For using special positions

Special positions is: sticky_left, stickey_right, notice, tool_bottom. You can use them for any module type. And to use, please go to Module Manager config your module to your desired postion.

You can disable by:

  • Go to Administrator » Template Manager » Your_Template » Tab: Advanced » Use special positions » select: No for all special positions
  • Go to Administrator » Module magager » Your_Module(by postion: sticky_left/stickey_right/notice/tool_bottom) » Status: Unpublish for that module

For customize module in special position

The solution is used Module Class Suffix. You can customize button, module content follow Module Class Suffix

Ex: Module Class Suffix: bg-white @bullhorn then:
- Class of buttom is 'icon-bullhorn'. If without @... the default is 'icon-pushpin'. You can find the full icons of usage at Font Awesome  
- Class of module is 'bg-white'

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family